Sportlovsveckor

Sportlovsveckor

Februari månad lider mot sitt slut samtidigt som sportlovsveckorna pågår för fullt runt om i landet. Under sportlovet ägnar vi på VH oss åt såväl mysiga inomhusaktiviteter som sportiga vinteraktiviteter. Några som verkligen laddar för vinteraktiviteter är alla längdåkare som ska åka något av alla lopp under Vasaloppsveckan som drar igång i helgen. En av alla tusen åkare är sitskiåkaren Anders Olsson som genomfört flera Vasalopp och som i år också fått godkänt att åka det tuffa loppet Marcialonga i Alperna. Loppet är 7 mil och går på 1000 meters höjd och åkarna ska ta sig upp till 1400meters höjd och sedan ner igen på tvära serpentinvägar i Alperna . Vi håller alla tummarna för Anders!

På kontoret i Falun sportlovsladdar vi med mysig inomhusaktivitet och på söndag ser vi Pippi Långstrumps teater som är på turné i Sverige.

 

En fin helg till er alla och trevligt sportlov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>