Ytterligare medaljer för Sverige i Para-vm!

Ytterligare medaljer för Sverige i Para-vm!

Zebastian Modin & Helene Ripa
Zebastian Modin & Helene Ripa

Vi är stolta över Sveriges stjärnskott Zebastian Modin och Helene Ripa. Den 22-årige Sebastian har redan lyckats kamma hem tre medaljer vid Paraolympic 2014 och har även nu lyckats ta guld i sprint i skid-VM för paraidrott som hålls i Finsterau i Tyskland.

I onsdag blev det även en silvermedalj för Sverige då Helene och Zebastian under mixedstafetten efter Ukraina som tog hem guldet denna gång. Helene Ripa säger nu att hon satsar att ta medaljer individuellt i VM i Finsterau.

Heja Heja!

Länk till artikel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>