Vi firar in påsken med musikquiz och äggbuffé

Tisdag i stilla veckan är det allt annat än stilla när vi håller påskfest i region norr. Mycket skratt, skoj och glam brukar det bli, inte minst när vi traditionsenligt tävlar i vår prestigefyllda musikquiz – må bästa lag vinna!

Men vi inledde med ett bildspel som startade vid påsktid i fjol och som visade höjdpunkterna under månaderna som gått fram till nu. Så mycket vi hunnit med! Utbildningar, kollon, badresor och cityresor, utbildning i München och Barcelona, värdegrundsdagen hos äldre och hemlösa, men också stora föreläsningshelger och andra event.

Ansia bjöd på en fantastisk buffé med allehanda delikatesser som avslutades med marängsviss och en annan specialitet, Didriks musikquiz, till kaffet. I år var filmmusik välrepresenterat.

IMG_6477

Rafflande och spännande som vanligt med mycket skratt och en varm stämning, jämt mellan alla deltagarna och hög kunskapsnivå, men med ett överlägset vinnarlag som svarade rätt på alla delfrågor.  Vinnarna från i fjol fick se sig besegrade, men hos oss får alla pris: Att fylla sitt eget påskägg i pastellfärg med valfria favoriter från godisbuffén.

IMG_6480

Glad påsk önskar vi i region norr!