Ikea, möten och Dn Debatt

Hej!

Min dag har varit hektiskt, började med Försäkringskassans uttalande. Myndigheten misstänker att det finns fler än en person som begått sekretessbrott. De ska ha gett ut känsliga uppgifter till assistansbolag. Jag och Agnetha (VD) sa imorse att vi inte ens kan fatta att det kan inträffa något sådant.

Vi skrev en replik till Försäkringskassans generaldirektör, Ann-Marie Berglers uttalande imorse. Den ligger uppe på DN.se/debatt. Tack till kommunikationsassistent Frida Johansson!

 

På lunchen var vi på nyöppnade Ikea i Umeå.
På lunchen var vi på nyöppnade Ikea i Umeå.

 

På lunchen åkte vi till Ikea. Det är nyöppnat och vi var ju inte direkt ensamma om att åka dit. Så nu har Umeå blivit en officiell stad, nu har vi både Mc donalds och Ikea. Uttrycket att Norrland ligger efter, kan vi helt enkelt bekräfta nu.

Sen hade jag möte med strängs kommun angående den lilla flickan Vera som jag berättat om tidigare. Strängnäs kommun har själva valt att dra in assistansen för Vera, från 168 timmar till noll timmar. Återigen vill jag säga att det måste ha skett ett medicinskt mirakel som alla har missat utom handläggaren.

Kommunens verksamhetschef Marie, meddelade mamman idag att det inte kommer finnas någon personal som tar över på tisdag klockan 00. Beslutet kommer inte heller förlängas. Utan Marie uppmanar mamman, att vabba då era inte kan gå i skolan. Jag upplyser kommen att det är bidragsbrott, Vera har ett funktionhinder. Man är inte sjuk om man har ett funktionshinder.

Att kommunen gjort det här beslutet och satt mamman i den här situationen, ser jag so mycket allvarlig. Fortsättning följer på måndag förmiddag!

 

William hälsar trevlig helg!
William hälsar trevlig helg!

 

 

Denna lade jag upp på facebook, många undrade svaret. Svaret är..... 21!
Denna lade jag upp på facebook, många undrade svaret. Svaret är….. 21!
Dagens kluring, kan du lösa den?
Dagens kluring, kan du lösa den?

 

 

Idag har vi också spelat in veckans podd! Missa inte den, den hittar du på Hedenmarkhallgren.se

Trevlig helg!