För alla pysselsugna!

Ja, jag vet att det är flera veckor kvar! Men tiden rinner faktiskt iväg ganska fort och påsken börjar faktiskt närma sig. Förutom släkt och vänner handlar påsken för mig om mycket godis, fjädrar men framförallt en hel del pyssel. För våra kunder i norr vill jag tipsa speciellt mycket om vårt påskpyssel-event på vårt kontor i Lycksele som är redan den 10 mars. Anmälan är öppen så skynda in och boka på vhevent.se!

Ända sen jag var liten har mina stackars föräldrar fått ta emot och spara på mindre lyckade kycklingar och dylikt. Men något som jag och mina syskon fortfarande försöker att göra varje år är att måla ägg! Vanligtvis brukar vi bara måla de äggen som vi ska äta, men om man vill kunna spara sitt konstverk bör man blåsa ur ägget innan, efter det är det bara att släppa loss sin kreativa sida. Och du, glöm inte att ta vara på äggvita och ägglan. Lätt som en plätt att baka eller att göra en omelett på!

bild:http://kaboompics.com/
bild:http://kaboompics.com/

För er som inte har möjlighet att delta på påskpysslet i Lycksele, eller helt enkelt bara är pysselsugna, kolla in filmen nedan!

Allt gott!

/Frida Johansson, Kommunikatör