Semlor skall ätas med kärlek!

Semlor skall ätas med kärlek!

Idag var det semmelfika på VH assistans kontor runtom i Sverige. På VH assistans i Stockholm vet vi att semlor skall ätas med kärlek och såhär nära inpå alla hjärtans dag tänkte vi – varför inte slå ihop det bästa från två fantastiska dagar?

IMG_2370

Eftersom vi tar semlor på så stort allvar hade vi, dagen till ära, tre sorters semlor framdukade. Croissantsemlor, wrapsemlor och hederliga vanliga semlor.

IMG_2365 IMG_2369  IMG_2374

 

 

Här har vi en riktigt laddad panel, redo att rösta fram Stockholms bästa semla.

IMG_2375  IMG_2385 IMG_2388

I slutändan var det Croissantsemlan som vann! Den personliga favoriten tyckte jag wrapsemlan var den bästa. Hur kan man säga nej till mat som även går att ta med?

Efter fikat passade vi på att göra lite pyssel i kärlekens tecken.

IMG_2391 IMG_2394

Eftermiddagen avslutades med våra vänner Vera och Herman som kom på besök, med rosor till vår panel som varit så snälla och hjälpt oss tömma faten.

IMG_2398 IMG_2403 IMG_2405

Vilken spännande semla kommer de komma med nästa år? På Veronicas mammablogg kan du se några roliga förslag jag hoppas få smaka nästa är.

/Didrik, kommunikatör VH assistans

2 thoughts on “Semlor skall ätas med kärlek!

  1. Tack så mycket för fika. Alltid så trevligt. Man känner sig hemma.
    Fin bemötande, goda semlor o Vera o Herman…
    Kan inte bli bättre!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>