Nej men det regnar!

Det var ju ovanligt för den här sommaren. Är det något vi svenskar alltid kommenterar och som har stor påverkan på oss så är det vädret, jag är väl inte den enda som kollar väderapparna varenda dag?
Nu har hela juli gått och jag längtar utomlands, men i år har jag bestämt mig för att inte följa med VH assistans till Mallorca och det tycker jag är riktigt tråkigt, men William är så liten ännu och det är så himla varmt där i augusti.
Vi har åkt till Mallis åtta år i rad, till norra sidan av ön till den lilla staden Alcudia, där det är lätt att bada om man har ett funktionshinder, för det finns inga undervattensströmmar eller höga vågor eftersom orten ligger vid en bukt. Stranden är också mycket långgrund.
Jag rekommenderar det verkligen, precis som att resa i grupp, det är så enkelt. Allt är anpassat, till och med transfern, och man åker med duktiga reseledare. Annars brukar transfern från flygplatsen vara en av de svåraste sakerna.

Back Camera

I år är Helena och Josefine reseledare på VH-resan som precis som tidigare år blev fullbokad på några timmar. Och nästa år hänger vi med, jag och William.