Hej kompisar

hermans_rullstol

Det är snart helg igen och det är skönt för vi börjar längta till jullovet. När Herman och jag är lediga på helgerna tycker vi om att pyssla, förra helgen fixade vi Hermans rullstol lite då vissa av pärlorna som gör hjulen extra häftiga hade trillat av.

Att pimpa ekrarna på sin rulle är lätt som en plätt och det blir väldigt häftigt, så vi tänkte visa er hur man gör, det bästa är att det när som helst går att ta bort (så mamma och pappa behöver inte vara oroliga).

parlor

Det är rätt pilligt och man måste använda en kniv för att dela pärlorna så se till att du har en vuxen kompis med mycket tålamod, pysslig assistent eller mamma/pappa med dig innan du börjar.

Du tar helt vanliga rörpärlor i de färger du gillar bäst. Man kan välja själv om man vill täcka alla ekrarna eller bara en liten del,  låt fantasin hitta på vad du vill ha. Vill man täcka allt på ekrarna får man se till att man har MÅNGA pärlor.

Sedan tar du en liten skärbräda, kniv och alla rörpärlor och skär en skåra i var och en av pärlorna och trycker fast dem på ekrarna. Det tar lite tid, men är värt det för resultatet blir riktigt coolt!

Pyssla på kompisar och kram så länge

Vera o Herman