Hej kompisar

Det snöade hos många av våra vänner runt om i landet för första gången i veckan. Ska bli så kul att få vinter och vi hoppas på jättemycket snö så vi kan vara ute och leka varje dag.

Herman älskar Biski, när han känner vinden storma han i ansiktet och den snabba farten han får upp i backen får han att kikna av skratt, då trivs han. Själv gillar jag pulka och skridskor, lite lagom snabbt för mig. Men det bästa med snön, vintern och långa utedagar är den varma chokladen.

Vi brukar varje vinter samla ihop våra kompisar och deras vänner och familjer och åka någonstans med riktigt mycket snö och åka Biski och skidor, tycker du om att åka på äventyr? I så fall borde du följa med, för det bästa med äventyr det är när man gör det med vänner.

biski

Nu ska jag och Herman mysa till en film i soffan och äta smörgås och hoppas att snön ligger kvar tills imorgon så vi kan ha snöbollskrig, för det är vi bra på.

Jo, om du undrar vad Biski är så finns det en film från en av våra resor till fjällen på www.assistans.tv du kan surfa in och kolla på, jag lovar att det kommer kittla i magen bara när du tittar på barnen och ungdomarna som åker, det går fort vill jag lova.

Nästa vecka kommer vi ha en tävling här på bloggen, så håll koll!
Vi älskar tävlingar!

Stor kram!

Vera och Herman