Halloweentips

Hej kompisar! Hur har ni det i regnet? Jag och Herman har det bra, vi älskar regn och vattenpölar. Vi försöker köra rullen så fort vi kan genom pölarna så det skvätter åt alla håll.

Det är kul med höst och snart är det Halloween så nu ska ni få lite tips på hur man göra den bästa och läskigaste Halloweenfesten av alla.

halloween_bild1

Bjud in alla dina vänner och deras vänner och andra som gillar att ha skoj, pynta sedan med allt läskigt du har, låsas spindelväv tycker vi är roligt. Har man vuxna med sig kan ljus vara extra mysigt. Herman och jag gillar spöken så vi brukar göra egna spöken med svarta sopsäckar som vi sätter ögon på.

Fundera ut några roliga lekar och gör om dom till spöklekar, vi har spökbowling med pumpa och toalettrullespöken som en klar favorit som alla kan vara med på.

halloween_bild2

Det bästa på fester är mat och fika och på Halloween måste man busa till det med lite äckliga grejer som prydnad runt och i det man ska äta. Vad säger ni om ögon i bålen eller en avhuggen arm bland chipsen?! Visst låter det som en riktig kanon fest?

Hoppas vi ses på någon Halloweenfest på höstlovet.

Spökkramar från Vera o Herman