Välkommen hem

Vi välkomnar Mallorcagänget hem till kylan igen! Tack för att vi har fått följa er, hela VH assistans gänget som var iväg på Mallis i förra veckan. Fantastiska dagar verkar ni haft och bilderna gör att man känner en våg av avundsjuka. Nästa resa vill jag åka med. VH assistans ordnar genom vhevent.se resor både till värme och kyla, inom landet och utanför så visst finns det något för alla. Att få höra historier om tjejen som få känna havet kring sig eller susa ner för en skidbacke i hög fart med de berömda pirret i magen för första gången får en att vilja ordna resor varje vecka. Här näst väntas skidresa när kylan tar över landet så håll utkik efter inbjudan.

Hos mig går det mot höst och det är i veckorna dags för revision, vi känner oss alla otroligt stolta över att ISO certifierat oss inom miljö, arbetsmiljö och kvalité och för att hela tiden förbättra oss bli det uppföljning av revisionen. Otroligt lärorikt och spännande att få vara med om detta arbete och helt enkelt få arbeta lite mer på djupet  med  att ni alla ha det bra hos oss och att tillsammans förbättras i alla steg.

iso_loggor

LSSfesten planeras för fullt och ni är många som anmält er för att njuta av denna magiska kväll med oss, nya platser är släppta så det är inte försent att få tag i en biljett till årets fest.

extra_biljetter

Boka på www.lssfesten.se

Nästa vecka kommer en av våra assistenter har ordet här i bloggen så missa inte att kolla in det och se vem som har gjort ett extra bra arbete i sin roll som assistent under sommaren.

Nu drar jag jackan tätare kring mig och skynda iväg till tåget för att åka på rekrytering och leta fler bra assistenter att välkomna till oss på VH assistans.

Sanna
Verksamhetsledare, Väst