Mallorca tisdag 9/9

Efter att vi avnjutit en god frukost utomhus i solen så var det dags att ladda upp igen för vattengympan med mig Josefine.

4,93

Jag jobbar med gruppträning hemma i Sverige också, och som instruktör tycker jag att det är ett jättebra inslag av VH assistans resor att de har med en anpassad träningsform som passar alla.
Det är kul och enkelt att träna för alla. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som får träna med alla dessa fantastiska kunder och assistenter.

Efter vattengympan så var det dags at bege sig till stranden. Där blev det en massa bad och bus. Lite senare på eftermiddagen så samlades alla på stranden för att skapa lite konst. Vi hade lite olika canvasdukar till vårt förfogande och sedan var det bara att låta fantasin flöda. Inspirationen kom från alla möjliga håll, havet, stranden, himlen eller en och annan favroitprinsessa från Disneys filmer.

4,4

4,6

4,7

4,9

4,

4,91

4

På kvällen var det dags för lite danslekar och annat skoj. Vi delades upp i lag och så skulle vi se vem som snabbast kunde komma på dansen till några kända låtar så som Gangnam style och Las Ketchup. Kvällen bjöd på en massa skratt och minnen för livet.

4,92

4,3

4,2

Josefine Ohlin, verksamhetsledare i Väst