Mallorca måndag 8/9

Efter en god frukost var det dags att plocka fram tävlingsandan igen. Poollekar var första aktiviteten på schemat idag och lagen var lika tävlingssugna som igår. Vi kastade vattenballonger, hämtade bollar i vattnet och tävlade om vem som kunde få över en ballong först till andra sidan poolen genom att bara använda en vattenpistol.

Sedan begav vi oss till havet där det finns en anpassad stol som gör att alla kan komma ner i vattnet och känna sig trygga. En viktig punkt på VH assistans resor är att alla ska kunna delta utefter sin egna förmåga och alltid känna sig trygg. Solen värmde gott och vattnet var rekordvarmt i år! På stranden blev det en massa lek och bus i vattnet, vi grävde till och med ner varandra i sanden.

3

På eftermiddagen stod vattengympa på schemat igen och deltagarna var jätteladdade för att röra lite på sig igen. Efter en hel dag i solen med en massa roliga aktiviteter så tog vi det lite lugnare på eftermiddagen. En del gick och vilade upp sig innan middagen klockan 18.30.

3,6

Just nu sitter jag och tittar ut över solnedgången här i Alcudia och jag tror att jag befinner mig på den vackraste platsen i världen, med det bästa sällskapet man har kunnat önska sig.