Nytt jobb med barnasinnet i behåll!

Hej!

Jag heter Cecilia Gabrielsson och jobbar som Etableringsansvarig och sitter i Umeå, denna vecka är det min tur att blogga och jag tänkte börja med att presentera mig själv lite grann!

Är 47 år och har två barn på 19 och 17, en röd tråd i mina tidigare arbeten har varit affärsutveckling och det är en roll jag trivs i. Ser fram emot att få vara med och utveckla VH assistans och att själv utvecklas i företaget.  Har börjat min första månad med att sätta mig in i hur assistansersättningen fungerar och förstår att det är en djungel av lagar och regler som ofta sätter käppar i hjulet för de funktionshindrade.

Har följt med Regionschefen i Umeå på kundmöten och varit på läger i Munkviken och fått träffa kunder och anställda. Inspirerande människor med olika livserfarenheter och en ny insikt för mig! Att vara med på lägret i munkviken var jättetrevligt och lärde mig mycket genom att prata med kunder och personal och fick jättebra feedback på alla resor och aktiviteter vi anordnar som är väldigt uppskattat.

Lägger in en bild på min utstyrsel när vi hade discokväll och en bild på stora badardagen.

dsc02403_102029070_thumb dsc02375_102029176_thumb

Varma hälsningar från Umeå!